Bölgesel Amatör Lig’e yükselme karşılaşmalarında Salihli Belediyespor son dakikada attığı golle sevinirken, aynı dakikalarda kalesinde gol gören Kocaçeşmespor ise üzüldü.
Manisa Süper Amatör Lig B Grubu’nu şampiyon olarak tamamlayan Kocaçeşmespor, Bölgesel Amatör Lig’e ilk maçında Horozköyspor ile Manisa Ertuğrul Dilek Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelenin 25. dakikasında Kocaçeşmespor’un kalecisi Apocan, gördüpğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. İki topu direkten dönen Kocaçeşmespor, 90+2’de penaltıdan yediği golle Play-Off ilk karşılaşmasından 1-0 mağlup ayrıldı.
Aldıkları mağlubiyete rağmen şampiyon olacaklarına inandıklarını söyleyen Kocaçeşmespor Kulübü Başkanı Aziz Barak, “Allah’ın izniyle biz bu gruptan şampiyon olarak çıkacağız. Kimse bizim önümüzde engel olamaz. Teknik heyet ve oyuncularım buna inandılar ve başaracağımıza da eminim” dedi.
Diğer Play-Off karşılaşmasında ise Salihli Belediyespor ile Manisa Donatımspor, Salihli Ramiz Turan Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşma öncesinde Manisa ASKF Başkanı İsmail Aydın, grubunu 2. olarak tamamlayan Salihli Belediyespor’a kupasını verdi. Mücadelenin 21. dakikasında Manisa Donatımspor Kubilay’ın attığı golle 1-0 öne geçerken, ilk yarı bu skorla tamamlandı. Manisa Donatımspor’dan Ferhat 78. Dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken, 88. dakikada Salihli Belediyespor, Doğan’ın attığı golle durumu eşitledi. Karşılaşma bu skorla sona ererken, Salihli Belediyespor, ikinci karşılaşma için iddiasını sürdürdü.