Salihli Meslek Edindirme Derneği Başkanı Hasan Vezneli, yapılan protokolle derneğin bütün mal varlığını Salihli Belediyesi’ne bağışladı.
Salihli Meslek Edindirme Derneği Başkanı Hasan Vezneli, imzaladığı protokolle derneğe ait Uğursoy İşhanı’nda bulunan iş yeri içerisindeki malzemeler ve dernek hesabında bulunan 72 bin 806 TL’yi Salihli Belediyesi’ne bağışladı. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ile birlikte protokolü imzalayan Vezneli, “Yıllarca okul müdürlüğü yapan ve şimdi de belediye başkanlığı görevinde bulunan Zeki Kayda’nın emanetimize en iyi şekilde sahip çıkacağına inanıyorum. Başkanımız Zeki Kayda sayesinde derneğimizin faaliyetleri kaldığı yerden aynı ciddiyetle devam edecektir” dedi.
Salihli Meslek Edindirme Derneği Başkanı Hasan Vezneli’ye yaptığı anlamlı bağış nedeniyle teşekkür eden Başkan Zeki Kayda, “Duyarlı bir davranış örneği sergileyen Başkanımızın güvenini biz de boşa çıkarmayacağız. Salihli Belediyesi’ne bağışlanan dernek binasında, Gençlik Merkezi kapsamında yine gençlerimize yönelik meslek edindirme kursları düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.