Salihli Belediyesi’ne gelen vatandaşları güler bir yüzle karşılayan ’Beyaz Masa’ personelleri, yaptığı hizmetlerle herkesin takdirini topluyor.
Salihli Belediyesi’nde oluşturulan ve vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayan ’Beyaz Masa’ personelleri, çalışmalarıyla takdir topluyor. Belediyeye gelen vatandaşlar, bir yandan çayını yudumlarken, ’Beyaz Masa’ çalışanları ise vatandaşların sorunlarını kısa zamanda yetkili mercilere göndererek çözüme kavuşturuyor.
Çalışanların işlerini büyük bir özveriyle yaptıklarını belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Beyaz Masa’nın kuruluş amacı özellikle belediyemize gelen yaşlı insanlarımız ile vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırarak onları ilgili birimlere yönlendirmek ve gerektiğinde işin takibini yaparak çözüme kavuşturmak. Beyaz Masa’da çalışan personelimiz, bu anlamda çok iyi çalışıyor. Yıllardır Salihli Belediyesi’nde işlerin yavaş gitmesinden dolayı büyük bir sıkıntı vardı. Oluşturulan Beyaz Masa sayesinde hem bu sıkıntı ortadan kalktı hem de vatandaşlarımızın işleri kısa sürede çözülüyor. Pazartesi ve Çarşamba günleri öğleden sonraları yapılan halk gününde, vatandaşlarımızın Beyaz Masa aracılığıyla istek ve şikayetleri bana iletilerek görüşmeleri sağlanıyor” dedi.