Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ), Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu’nda (MYO), 12’nci dönem mezuniyet töreni düzenlendi.
Sarıgöl MYO toplantı Salonu’nda yapılan mezuniyet törenine CBÜ Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, CBÜ Rektör yardımcıları, Sarıgöl MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Köse, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Hayırsever İşadamı Hüseyin Gümüşlü, davetliler ve öğrenci velileri katıldı.
Sarıgöl MYO, 12’nci dönem birincisi olan Mimarlık ve Şehircilik Bölümü Tapu ve Kadastro Örgün Öğretim Öğrencisi Duran Hasan Sert, okul yıllarını unutamayacaklarını belirterek, "Okulumda iki yılda çok şeyler öğrendim. Okulum öğretmenlerine teşekkür ederim." dedi.
Sarıgöl MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Köse ise, "Sarıgöl Meslek Yüksek Okulumuzda örgün eğitimin yanında ikinci öğretimde yapılmaktadır. Öğrencilerimiz Harita ve Kadastro ve Tapu ve Kadastro Bölümlerinden mezun olmaktadır. Her iki bölümden mezun olanların tamamı iş bulmakta güçlük çekmiyorlar." diye konuştu.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi ise yaptığı konuşmasında, Celal Bayar Üniversitesi’nin geniş bir aile olduğunu belirterek, "Üniversitemiz Türkiye genelinde saygın bir yeri olan üniversitedir. Üniversitemizde yatay geçiş yapan tek üniversitedir." diyerek mezun olan öğrencilere bundan sonraki iş ve özel hayatlarında başarılar diledi.
Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi tarafından Dönem birincisi olan Duran Hasan Sert’e başarı belgesi, Sarıgöllü işadamı Hüseyin Gümüşlü’ye de okula yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür belgesi verdi. Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu’ndan 2014-2015 döneminde 103 öğrencinin mezun olduğu öğrenilirken, mezuniyet töreninde öğrenciler arkadaşlarıyla ve velileriyle mezuniyet sevincini paylaştılar.