Şehzadeler Belediyesi Yaz Spor Okulu kayıtları Beyaz Masa birimi üzerinden alınmaya başladı. 6-14 yaş arası öğrencileri kapsayan kurslara katılım için başvurular 15 Haziran’da sona erecek. Öğrencilere yaz süresi boyunca 7 farklı branşta kurs verilecek.
Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulu programı kapsamında 6-14 yaş aralığındaki öğrencilere futbol, yüzme, taekwondo voleybol, kick boks, muay thai, güreş, wushu gibi spor branşlarında eğitim verilecek. İlçede yaşayan öğrencilerin yaz aylarını daha verimli geçirebilmesi amacıyla faaliyete girecek Yaz Spor Okulu kayıtları 15 Haziran’da sona erecek. 16 Haziran’da başlayacak kurslar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait tesislerde yürütülecek ve kategorilerine göre de yaz tatili süresince devam edecek.
Öğrencilerin Yaz Spor Okulu’na katılımı için nüfus cüzdanı fotokopisi, vesikalık fotoğraf ve spor branşlarında gerekli olan sağlık raporu ile birlikte Şehzadeler Belediyesi Beyaz Masa birimine başvuruda bulunması yeterli olacak.