Şehzadeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Şehzadeler Belediyesi öğrencilere karne hediyesi verdi. Okullar kapanana kadar yaklaşık 5 bin öğrenciye giysi desteğinde bulunulacağı bildirildi.
Şehzadeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Şehzadeler Belediyesi, okulların kapanmasına kısa bir süre kala örnek bir çalışmaya imza attı. İlçedeki 5 bin öğrenciye giysi desteği verilecek projenin ilk dağıtımı İstiklal İlkokulu’nda protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Törene Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen, Şehzadeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Esin Ağırkaya ile vakfın mütevelli heyeti katıldı. Akşemseddin ve Dr. Ömer Faruk Meriç okullarında da ayrıca bir tören düzenlendi.
Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, okulların kapanmasına kısa bir kaldığını belirterek, karne hediyesi olarak böyle bir çalışma içerisine girdiklerini söyledi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, “Belediye olarak göreve geldiğimiz günden bu yana eğitime tam destek verdik. Geleceğin teminatı olan çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekiyordu. Şimdi de hiçbir ayrım yapmadan desteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bilgisayar talebinde bulunan okullarımızı geri çevirmeyerek, teknolojinin nimetlerinden faydalanmalarını istiyoruz. Şimdi de karne hediyesi olarak tüm öğrencilerimize giysi hediye ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.