AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Av. Ahmet Sofuoğlu Turgutlu kapalı pazar yerinde pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluştu.
Seçim çalışmaları kapsamında Manisa’nın hemen hemen her noktasına ulaşmaya çalışan AK Partili milletvekili aday adayı Ahmet Sofuoğlu Turgutlu kapalı pazar yerinde hem pazarcı esnafını ziyaret etti hem de vatandaşlarla sohbet etme imkanı buldu.
Turgutlu Pazaryeri ziyaretinde, halkın teveccühü ve desteğini yakından hissettiklerini kaydeden Sofuoğlu “Vatandaşımızın ve esnafımızın AK Partiye olan sevgisini gördük. Halkımızın ve esnafımızın sağduyusuna şahit olduk. Arkamızda bu sevgi seli olduğu sürece AK Parti haziran seçimlerinden de büyük bir başarıyla çıkacaktır” dedi.
Pazar yerinde eski dostlarını gören Sofuoğlu eski günleri de andı. Vatandaşlardan özellikle de çocuklardan büyük ilgi gören Sofuoğlu Ege Bölgesinin en büyük pazar yerlerinden biri olan Turgutlu kapalı pazar yerinde bütün esnaflarla tek tek tokalaşarak hal hatır sordu ve hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar da Ahmet Sofuoğlu’a adaylık yolunda başarılar dileyerek desteklerini dile getirdiler.