İhlas Holding’in merhum Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören ağabeyin direktifleriyle 2009 yılında kurulan ve bugüne kadar bine yakın aileyi konut sahibi yapan Huzurlu İnşaat’ın Turgutlu İhlas Evleri’nde ilk etap tamamlandı. Bahçeli, havuzlu, özel otoparklı, güvenlikli konutların ikinci etabının tanıtım toplantısı ise büyük ilgi gördü.
Kuruluşunun üzerinden sayılı yıllar geçmesine rağmen hem konforlu, hem sıcacık ve güvenli konutlar üretmeyi gaye edinen Huzurlu İnşaat, Turgutlu’da başladığı 130 dairelik projesini yüzünü akı ile tamamlıyor. İlk etapta bulunan 65 dairelik bölümün önümüzdeki günlerde anahtar teslimine hazırlanırken, ikinci etap için düzenlenen tanıtım toplantısı da büyük ilgi gördü. Edirne’den Amasya’ya, Kütahya’dan Samsun’a kadar 19 il ve ilçede konutlar yapan Huzurlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, “İnsanların rahat nefes alabilecekleri evler yapıyoruz” derken, gördükleri ilginin ise kendilerini şevklendirdiğini söyledi.
TURGUTLU EVLERİ’NE BÜYÜK İLGİ
Huzurlu İnşaat’ın Turgutlu İhlas Evleri 2. etabının tanıtım toplantısı Turgutlu Ege Sevilen Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya; Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı İskender Tunç, İhlas Holding İzmir Temsilcisi Naci Koç, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Pazarlama Ahmet Yılmaz Birpınar, proje sorumluları Mehmet Ali Yaman, sektör temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Toplantıda konuşan İhlas Holding İzmir Temsilcisi Naci Koç, insanlığa faydalı olan her şeyin pazarlamasını yaptıklarına dikkat çekerken, “Biz sadece adam satmayız. Huzurlu İnşaat’ın yaptığı projeler ise her yerde göz kamaştırıyor. Alan da satan da kazanıyor. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı İskender Tunç ise Türkiye Gazetesi ve İhlas camiası ile yıllar öncesine dayalı bir gönül bağları olduğunu ifade ederek “Turgutlu’muza kazandırdıkları güzel eserler için kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
BIYIKLI: KALİTE VE PROJEDE İDDİALIYIZ
Yoğun katılım sebebiyle davetlilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Bayram Bıyıklı ise Huzurlu İnşaat olarak Türkiye’nin değişik yerlerinde projelerinin devam ettiğini belirtti. Katile ve örnek projede iddialı olduklarını kaydeden Bıyıklı “İnsanlar güzel şeylere layıktır. Turgutlu’da hem proje, hem kalite, çevre düzenlemesi ve iç mekan ferahlığı anlamında çok güzel eser ortaya koyduk. İlk bölümdeki dairelerimize gösterilen ilgi ise bizi şevklendirdi. Turgutlu çok güzel bir yer, projelerimiz de güzel… Bu konutlarda oturanlar çok güzel komşuluklar yaşayacak, çocukları yeşil alan, park aramayacak. Otoparkı özel, güvenliği tam… Biz, büyüklerimizin ‘İnsanların faydalısı, insanlara yararı dokunandır” sözünden hareketle güzel hizmetler yapmaya gayret ediyoruz. Buradaki kalabalık ise bize şevk verdi. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
Yemekli tanıtım toplantısında daha sonra Turgutlu İhlas Evleri 1. etap projeleri katılımcılara sunuldu, 2. etapta yer alan 65 dairenin de aynı özelliklerde olacağı vurgulandı. Toplantı, toplu hatıra fotoğrafı çektirilerek sona erdi.