Turgutlu Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan 2 bin 500 seyirci kapasiteli, kapalı spor salonunun Manisa İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne devri gerçekleştirildi.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in makamında gerçekleştirilen protokole, Gençlik ve Spor Bakanlığı temsilcileri Kemal Benlice ve Havva Bayrak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Savaş Duman, Bayburt Grup Turgutlu Yetkilisi Süleyman Turgut ile Turgutlu Gençlik Merkezi Müdürü Ufuk Özlem katıldı.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, protokol töreninde yaptığı çalışmada, "Spor salonumuzun teslimi ile ilgili olarak Bakanlık, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve firma olarak protokol ile prosedürü tamamlayacağız. Spor salonun devrini yapacağız ve önümüzdeki günlerde de inşallah hizmete girecek. Ankara, Manisa, firma ve Turgutlu Belediyesi olarak hep bir aradayız. Turgutlu böyle bir tesis kazanmış olmanın mutluluğunu yaşayacak. Bakanlık bize, biz de İl Müdürlüğümüze devrini gerçekleştireceğiz" dedi.
Manisa İl Gençlik ve Spor Müdürü Doç. Dr. Savaş Duman ise şu ifadelere yer verdi:
"Turgutlu’ya güzel bir tesis kazandırıldı. Turgutlu ilçemizi sportif anlamda oldukça beğeniyorum. Turgutlu her branşta oldukça başarılı sporcular çıkarıyor. Güzel bir tesis oldu. Teknik ve kapasite anlamında oldukça güzel. Herkesin emeğine sağlık” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından imza töreni gerçekleştirildi. Yeni kapalı spor salonunun Mayıs ya da Haziran ayları içerisinde hizmete açılacağı belirtildi.