Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Manisa Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti. Vali Bektaş’ın ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necmettin Okumuş, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri de hazır bulundu.
Vali Erdoğan Bektaş, ziyareti sırasında Manisa Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Özgür Emeksiz’den merkezde yapılan çalışmalarla ilgili brifing aldı. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece alan projelerle yakından ilgilenen ve projeleri inceleyerek öğrencilerden bilgi alan Vali Bektaş öğrencileri tebrik etti. Felsefe grubu öğrencileriyle de sohbet eden Vali Bektaş, öğrencilerin çalışmalarını çok başarılı bulduğunu belirtti.
Ziyaret esnasında Manisa Bilim ve Sanat Merkezi Robot Takımı Vali Bektaş’a bir gösteri yaptı. Greenboxs odasında yapılan çekimi de ilgiyle izleyen Vali Bektaş Manisa Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Özgür Emeksiz ile İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerini başarılı çalışmaları nedeniyle kutladı.
Vali Bektaş, eğitimin kalitesinin ve çeşitlendirilmesinin büyük önemi olduğuna vurgu yaparak, öğrencilerin hazırladıkları projelerle katılacakları yarışmalarda Manisa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini ve Manisa’nın tanıtımına da katkı sağlayacaklarını da söyledi.