Manisa’nın Selendi ilçesinde dün akşam saatlerinde aniden başlayan ve 15 dakika aralıksız devam eden şiddetli yağış hayatı olumsuz etkilerken mahallelerden dönen sandık görevlileri yollarda mahsur kaldı.
Oy verme işleminin sona ermesi ile birlikte Saat 17.00 sıralarında kısa süre etkili olan sağanak yağmur bazı cadde ve sokaklarda su baskınlarına neden olurken, mahallelerden ilçe seçim kuruluna oy pusulalarını getiren sandık görevlileri sağanak yağmur nedeniyle dağlardan inen çamur ve kaya parçaları nedeniyle kapanan yollarda mahsur kaldı. Yollar Belediyeye bağlı iş makineleri tarafından açılırken sandık görevlileri saatler sonra evraklarını ilçe seçim kuruluna teslim ettiler.
Dere ve çay yataklarının bile taştığı ilçede merkez Atatürk Caddesi çökme ve çamur nedeniyle kısa süreli trafiğe kapatıldı. Sağanak yağmur sadece trafiği değil tarım arazilerini de etkiledi. İlçe ekonomisine katkı yapan tütün, buğday ve kiraz bahçelerine de zarar veren kısa süreli yağmur, üreticileri zor durumda bıraktı.