Şehzadeler Ziraat Odası, Yunusemre İlçesi’ne bağlı Muradiye Mahallesi’nde Ziraat Odası Şubesi’ni açtı.
Yunusemre Belediyesi tarafından, Muradiye Ek Hizmet Binası’nda Ziraat Odasına tahsis edilen yerin açılışına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, Şehzadeler Belediye Başkanı İsmail Önal, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, daire müdürleri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre’de tarih yazdıklarını ve yapmış oldukları projeler ile bir yıllık belediye olmalarına rağmen fark yarattıklarını vurgulayarak, “TOKİ Projesi ve Kentsel Dönüşüm Projeleri ile Yunusemre’yi daha modern bir hala getireceğiz. İnsan’a, Çevre’ye saygılı bir kent hayallimiz var. Bu hayallerimizi yapmış olduğumuz projeler ile hayata geçiriyoruz. Bugün burada Şehzadeler Ziraat Odası’na tahsis ettiğimiz yer ile birlikte çiftçilerimiz şehrin diğer ucuna gitmek zorunda kalmayacaklar. Buradan tüm işlerini halledebilecekler.” dedi.
Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire ise Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaretleri sırasında taleplerini ilettiklerini ve bunun hemen yerine getirildiğini belirterek, “Burada çiftçilerimize hizmet edeceğiz. Yunusemre ilçemizde bulunan ve Yuntdağı’nda ki çiftçilerimize buradan hizmet verecek ve her türlü konuda kendilerine yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.