Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki park, bahçe, cami ve okul bahçeleri yeşillenecek. Manisa Özel Eğitim İş ve Uygulama Merkezi öğrencilerinin yetiştirdiği fideler, Belediyenin kendisine ait serasında yetişen ve belediye tarafından satın alınan çiçekler ilçenin dört bir yanını renklendirecek.
Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Abdulkadir Yetiş, Yunusemre Belediyesi sınırları içerisindeki park, bahçe, cami ve okullarda çiçeklerin dikiminin gerçekleştirileceğini söyledi.
“Yeşil Bir Yunusemre” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Yetiş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Başkanımızın talimatları doğrultusunda çiçek alımlarına başlandı. Okullarımız, camilerimiz ve parklarımız gibi kullanım alanlarımızda bu aldığımız çiçekleri dikeceğiz. Çiçeklerimizin bir kısmını kendi seralarımızda kendimiz yetiştirdik. Bir kısmını Özel Eğitim İş ve Uygulama Merkezi öğrencileri fide haline getirdi. Bu fide haline getirilen çiçekleri biz yetiştirdik. Bir kısmını da kendimiz satın aldık. Çalı grubu ve her türlü çiçekleri halkımız ile paylaşacağız. Bunları yaparken çocuklarımızın yeşile karşı duyarlı olmasını sağlıyoruz. Gelecekte çocuklarımızın rahatça yaşayabileceği bir ortam oluşturuyoruz. Çalışmalarımızı uygulamalarımızı Yunusemre ilçemiz sınırlarında gerçekleştireceğiz. Bu uygulamalarımızı Sayın Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusunda yapıyoruz. Kendisi yeşile çok önem veriyor. Yeşil Bir Yunusemre için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.