Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nihat Kaya ve Şehzadeler Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi sürpriz bir ziyaret ile antrenman yapan Şehzadeler Belediyesi Zabıta personelini ziyaret etti.
Geçtiğimiz ay Manisa Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü, Türkiye Muay Thai Federasyonu, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi ve Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü arasında yapılan protokolle zabıta personeline yakın savunma eğitimi verilmesi imza altına alınmıştı.
Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nihat Kaya ve Şehzadeler Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi sürpriz bir ziyaret ile antrenman yapan Şehzadeler Belediyesi Zabıta personelini ziyaret etti. Antrenör Ediz Barış’tan zabıta personelinin performansı hakkında bilgi alan kurum müdürleri zabıta personelinin çalışmalarından memnuniyetlerini dile getirdiler.
Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi, “Personelimizi iki ayrı gurup halinde bu eğitimlere gönderiyoruz. Zabıta memurlarımızın dirayetli bir şekilde antrenmanlara katılmasından oldukça memnunuz. Personelimiz spor yapmaya başladığından beri daha dinç ve çevikler. Bu yapmış oldukları işe de yansımakta. Eğitimden oldukça memnunuz.” dedi.
Şehzadeler Halk Eğitim Müdürü Nihat Kaya ise, “Yapılan ve verilen eğitimden oldukça memnunuz. Bu tarz eğitimlerimiz ve diğer kurslarımız oldukça rağbet görmektedir. Halk Eğitim müdürlüğümüzün ilk görevi müfredatımızda bulunan ve modül eğitimi bulunan kurslarımızı açmaktır. Savunma Sanatları Eğitimi bunlardan sadece birisidir ve özel güvenlik görevlileri, zabıta personeli, emniyet ve askeri personeli, ceza ve koruma infaz memurları, kısaca tüm özel ve genel kolluk kuvvetlerinin en önemli ihtiyaçlarından biri spor yapmak ve özellikle de savunma sporu yapmaktır. Bizlere müracaat ettikleri takdirde seve seve bu kurumlarımıza bu tarz veya diğer eğitimlerimizden verebiliriz. Tüm özel ve sivil toplum kuruluşlarımıza her zaman kapımız açıktır.” şeklinde konuştu.