Kızıltepe Engelliler Gücüspor Kulübü Başkanı Mehmet Yusuf Taşkın, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’i ziyaret ederek teşekkür plaketi sundu.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Kızıltepe Engelliler Gücüspor Kulübü Başkanı Mehmet Yusuf Taşkın, Basketbol Tekerlekli Sandalye Bölgesel 2. Lig D Grubu’nda mücadele eden ve ligi 2. bitirerek Antalya’da oynanacak olan Play Off’lara katılma hakkı kazanan tekerlekli sandalye basketbol takımına sezon boyunca destek olan İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’e bir teşekkür plaketi takdim ederek destek ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür etti.
4 yıl önce kurdukları Kızıltepe Engelliler Gücü basketbol takımına Kaymakam Ermiş’in büyük destek verdiğini ve bu desteği sayesinde takımın Pay Off oynama hakkı elde ettiğini belirten Taşkın, "Kaymakamımızın destekleri için kendisine bir teşekkür plaketi sunduk. Takımımız Mayıs ayında Antalya’da başlayacak olan ve 12 takımın katılacağı Play Off maçlarında ilk dörde girerek 1. Lig’e çıkmak için mücadele edecek" dedi.
Kaymakam Ermiş de Kızıltepe’nin her alandaki başarısı için çaba sarf ettiklerini belirterek, "Kızıltepe Engelliler Gücü basketbol takımımıza büyük bir başarı sergiledi. Play Off maçlarında Kızıltepe’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır. İlk dörde girip birinci lige çıkmaları durumunda bir ilki gerçekleştirmiş olacaklar, kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu.
Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.