Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, beraberindeki heyetle birlikte silahlı kavgada ölenlerin ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.
Mardin’in Mazıdağı ile Derik ilçesi sınırlarındaki iki köyde arazi anlaşmazlığı ve merada hayvan otlatılması nedeniyle 5 gün önce çıkan silahlı kavgada 3 kişi ölmüş ve 6 kişi de yaralanmıştı.
Bunun üzerine Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak beraberindeki İl Jandarma Komutanı Alaattin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Tekcan, İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik, Derik Kaymakamı İsmail Sündük ile birlikte Mazıdağı ilçesine bağlı Balpınar köyü ile Derik ilçesine bağlı Zeytinpınar köyüne bağlı Susamlı mezrasına giderek silahlı kavgada ölenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
Mardin Valisi Koçak, bu tür olayların bir daha yaşanmasına müsade etmeyeceklerini söyledi. Vali Koçak, "Hiç kimse kimsenin hakkına tecavüz etmeyecek, her kim kimin hakkına tecavüz etmeye kalkarsa kim olursa olsun karşılarında bizleri bulacaktır. Onun için bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Ölenlere Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.