Türkiye Tenis Federasyonu (TFF) 14 Yaş Turnuvası Mersin’de yapılıyor. Bugün başlayan ve 4 gün sürecek olan turnuvaya 106 sporcu katılırken, Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü’nü 17 sporcu temsil edecek.
Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü Başkanı Birol Gelbul, yaptığı yazılı açıklamada, TFF 14 Yaş Turnuvası’na 55 erkek ve 51 kız sporcunun katıldığını bildirdi. 11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü kortlarında gerçekleştirilecek turnuvaya, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Antalya, Trabzon, Konya, Kayseri, Eskişehir ve Mersin’den sporcuların katıldığını belirten Gelbul, Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü’nü turnuvada 17 sporcunun temsil edeceğini kaydetti.
Turnuvaya katılacak olan tüm sporcu ve velileri ile birlikte yaklaşık 400 tenis severin organizasyonda yer alacağını ifade eden Gelbul, Mersin halkını da turnuvayı ücretsiz izlemeye davet etti. Gelbul, Tenis Federasyonu performans turnuvalarının Türkiye çapında Mersin’in tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını da belirterek, sporculara başarılar diledi.