Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Adanalıoğlu mesire ve piknik alanında personele yönelik piknik etkinliği düzenledi.
Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı tüm ekiplerin katıldığı piknikte çalışanlar gönüllerince eğlendi. Etkinliğe, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu ve Eş Başkan Yardımcıları Sebahat Gençtarih Cebe ve Hakim Baykara da katıldı. Çalışma arkadaşları ile bir süre sohbet eden Eş Başkan Mutlu, çalışmalarından ötürü Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile idarecilerine teşekkür etti. Çalışanlar arasında kaynaştırıcı sosyal etkinliklerin önemine değinen Mutlu, "Birbirleriyle iyi iletişim içerisinde olan insanlar, iş yaşamında da başarı çıtasını yükseklere taşır. Bu açıdan personelimiz arasında düzenlenen bu tür sosyal etkinliklerin belediye hizmetlerimize de son derece olumlu katkı ve yansımaları olacağına inanıyorum. Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelimiz, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde şu an bulunduğumuz Adanalıoğlu’ndaki bu mesire alanının temizlik ve bakımını gerçekleştirmişlerdi. Personelimiz, temizliği yaptığı alanda ilk etkinliği de kendileri gerçekleştirmiş oldu. Bu güzel atmosferi bize yaşatan ve burada mesai arkadaşlarımızla bir arada olmamızı sağlayan Park Bahçelerden Sorumlu Eş Başkan Yardımcımıza ve Park Bahçeler Müdürümüze teşekkür ediyorum" dedi.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli daha sonra hazırlanan mangalın başına geçerek kendi yemeklerini kendileri pişirdi. Yemek sonrasında halay çeken personele belediye yöneticileri de eşlik etti.