Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Kadın Üretici Pazarı’nda annelerle bir ayara gelerek Anneler Günü’nü kutladı. Tarhan, burada düzenlenen etkinlikte annelerle birlikte halay çekti.
Mezitli Belediyesi, Kadın Üretici Pazarı’nda Anneler Günü’ne özel etkinlik düzenledi. Etkinliğe eşi Sembol Tarhan ile birlikte katılan Başkan Tarhan, pazardaki tüm kadınlara çiçek dağıtarak Anneler Günü’nü kutladı. Etkinlikte doyasıya eğlenen kadınlara eşlik eden Tarhan, onlarla birlikte halay çekti.
Burada bir açıklama yapan Tarhan, sağlıklı bir gelecek için annelerin toplumdaki yerinin büyük olduğunu belirterek, "Annelerimiz bizim mutluluğumuz için gece gündüz çalışırlar. Sosyal yaşamımızın ve eğitim seviyemizin yükselmesinden, hayat şartlarının iyileşmesine kadar birçok alanda etkisi büyük olan annelerimiz, bizim en güvenilir varlığımızdır. Annelerimizin her fırsatta değerini bilmeli, onları asla yalnız bırakmamalıyız. Hayatımızın her anında bizlere ışık saçan tüm annelerimizin ve anne adaylarının ’Anneler Günü’nü kutlarım" dedi.