Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Tece’nin Hürriyet Mahallesi’nde yaşayan ve geçimlerini sepet yaparak sağlayan vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.
Başkan Tarhan, ilçe genelindeki mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Tece bölgesindeki Hürriyet Mahallesi’ni ziyaret eden Tarhan, yaşamlarını sepet yaparak sürdüren vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Tarhan, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Sıtkı Tan ile birlikte belediye tarafından yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Mahalledeki eksikliklerin giderilmesi konusunda kendisine eşlik eden ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları veren Tarhan, bu tür ziyaretlerin sürekli bütün mahallelerde devam edeceğini dile getirdi.
Ziyaret esnasında çocukları seven ve sürekli fotoğraf çektirmek isteyen çocukları kırmayan Başkan Tarhan’a minikler yoğun ilgisi gösterdi. Çocuklara hediyeler dağıtan Tarhan, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.