Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, belediyenin üretim atölyesinde incelemelerde bulunarak, Birim Amiri Mustafa Güler’den çalışmalar hakkında bilgi alırken, işçilerle yemek yedi.
Silifke Belediyesi’ne ait Garaj Amirliği bünyesindeki demir-doğrama, marangoz, yıkama, yağlama, malzeme deposu ve araç bakım atölyelerini tek tek gezerek, buradaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mustafa Turgut, yaz sezonunun gelmesiyle birlikte çalışmalara ağırlık verdiklerini belirtti.
Silifke Belediyesi olarak hizmet vermedikleri mahalle ve sokak kalmayacağını söyleyen Turgut, “Yürüttüğümüz tüm çalışmaları, halkımızın istekleri doğrultusunda ve şehrimizin geleceği için yapıyoruz. Amacımız, onların talep ve sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmaktır. Şehir merkezimiz ile 88 mahallemizin daha yaşanabilir bir konuma gelmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yapılan hizmetlerde halkımızın da desteğini aldık. Çalışma tempomuzu arttırarak, bu teveccühe layık olmaya çalışıyoruz. Yaz sezonunda ekiplerimiz asfalt çalışmalarına ve park bahçe işlerine ağırlık verecekler. Aynı zamanda sahil kesimde temizlik çalışmalarımızı tamamladık. 88 mahallemize eşit hizmet götürmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hiçbir mahallemiz ve sokağımız hizmetten yoksun bırakılmayacak. Halkımızın yapılan hizmetlere sahip çıkması, ilçemize sosyal belediyeciliğin getirilmesi açısından sevindirici bir olay. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak sorunların üstesinden geleceğiz” dedi.
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, daha sonra personelleriyle birlikte karavana da öğle yemeği yedi. Başkan Yardımcıları Ömer Savar, Esen Tuba Tol, Abdullah Yılmaz, Cengiz Gümüş ve Garaj Amiri Mustafa Güler de Başkan Turgut’a eşlik etti. İşçiler de kendileriyle öğle yemeğine katılan Başkan Turgut’a teşekkür etti.