Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, ‘Çocuk Kitapları Günleri ve Çocuk Şenliği’nde stant kurdu. MESKİ standına, öğrenciler ve gençler yoğun ilgi gösteriyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi ve İçel Sanat Kulübü’nün işbirliğinde Cumhuriyet Meydan’ında düzenlenen ve yarın sona erecek olan ‘Çocuk Kitapları Günleri ve Çocuk Şenliği’nde MESKİ Genel Müdürlüğü standı ilgi odağı oldu. MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, yaptığı açıklamada, gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, “Açtığımız stant ile öğrencilerimize MESKİ Genel Müdürlüğümüzün ve kaynaktan sağlanan suyumuzun önemini, yaptığımız hizmetleri, suyumuzun ne kadar değerli olduğunu ve suyun tasarruflu kullanılması gerektiğini anlatabilmek için hazırladığımız broşürlerle her eve ulaşabilmeyi amaçladık. Mersin Büyükşehir Belediyemiz ile MESKİ Genel Müdürlüğümüz ve halkımız ile beraber Mersin’e daha iyi hizmet için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.
MESKİ standını ziyaret edenlere de MESKİ’nin tanıtımı ile ilgili kitapçık, broşür, kağıt sabun, kalemlik, balonlar ve su damlacığı şeklindeki maskeler hediye olarak verildi.