Erdemli Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerde, bahçesinde oyun grubu olmayan okul bırakmama yolunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Erdemli Belediyesi Karakeşli Mahallesi’nde okul bahçesine oyun grubu kurdu. Erdemli sınırları içerisinde bulunan bütün okulların bahçesine oyun grubu oluşturmak için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ve Erdemli’de oyun grubu olmayan, spor aleti bulunmayan park bırakmayacaklarını söyledi. Belediye olarak kapsamlı bir şekilde hizmetleri yürütmeye devam ettiklerini ifade eden Tollu, "Oyun grubu ve spor aletleri kurma çalışmalarımız neticesinde okul bahçelerimiz ve parklarımız Erdemli’nin gülen yüzü olmaya devam edecektir. Ekiplerimiz Karakeşli İlköğretim Okulu’nun bahçesine oyun grubu yerleştirdiler. Artık Karekeşlili çocukların da oyun oynayabilecekleri bir alanları mevcut. Oyun oynamak her çocuğun en doğal hakkıdır. Erdemli Belediyesi olarak çocuklara bu imkanı sağlamak bizim görevimiz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
Erdemli’nin geleceği olan çocukların ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesi için bu tür hizmetlerin önemine vurgu yapan Tollu, “Çocuklarımız ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması ve sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için biz elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda her türlü fedakarlığa hazırız. Belediyemiz Erdemli tarihinde eğitime en çok desteği veren belediye olarak kabul görmektedir. Sadece oyun grubu değil, okullarımızın ve öğrencilerimizin her türlü ihtiyacını karşılamaya devam edeceğiz” diye konuştu.