Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen ’Gençlik Şöleni’ kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Volkan Konak, sevenlerine müzik dolu bir gece yaşattı.
Mezitli Belediyesi, yaz mevsimiyle birlikte çeşitli etkinliklerle spor, sanat ve kültürü Mezitli’ye taşımaya devam ediyor. U19 Beach Tour’un Mersin Şampiyonası’nı Mezitli sahilinde gerçekleştiren belediye, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlediği ’Gençlik Şöleni’nde ünlü sanatçı Volkan Konak’ı ilçe halkıyla buluşturdu.
Soli Arena konser alanını dolduran binlerce kişi, Volkan Konak ile keyifli bir gece geçirdi. Muhteşem şarkılarıyla alanı dolduran kalabalığa unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı, hayranlarını mest etti. En güzel şarkılarını Mezitli için seslendiren sanatçıya, hayranları konserin sonuna kadar tüm şarkılarında eşlik etti. Şarkı aralarında hayranları ile sohbet eden Konak, yaşadığı acı tatlı anıları anlatarak, binlerce kişiye neşeli dakikalar yaşattı.
İlk şarkının ardından Mersin ve Mezitli’yi çok sevdiğini belirten ünlü sanatçı, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından takdim edilen çiçeği alarak, engelli minik hayranına hediye etti. Ünlü sanatçıya Mezitli’ye geldiğinden dolayı teşekkürlerini sunan Başkan Neşet Tarhan, sanatçının, "Burada bir şeyler var" sözü üzerine, "Burada mutlu bir Mezitli halkı var. Biz bu aileyi giderek büyülteceğiz. Mersin’in geneline yayacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde kocaman bir aile olacağız. Bize ne mutlu ki, Mezitli’de ve Mersin’de yaşıyoruz" dedi.
Bu yıl Mezitli’nin kültür, sanat ve spor yılı olacağın altını çizen Tarhan, konser sonrası ünlü sanatçıya Mersin İdmanyurdu atkısı ve forması hediye etti.