Ankara’da düzenlenen Mersin Tanıtım Günleri Fuarı’na kentin tüm dinamikleri ile katılan Mersin Büyükşehir Belediyesi, fuarın 2. gününde de katılımcıların yoğun ilgisini görmeye devam ediyor.
Renkli manzaralara sahip olan fuar alanı, ziyaretçilerine Mersin kültürünü ve Mersin’e özgü damak tatlarını tanıtırken, yöreye ait halk oyunları da gelen misafirlerin takdirini topluyor. Fuar alanını ziyaret eden misafirlere, Mersin mutfağının eşsiz tatları sunulurken, Mersin Büyükşehir Belediyesi standında ikram edilen cezerye ile Mersin ve Çevresi Turizm Altyapı Hizmet Birliği’nce dağıtan eşantiyonlar büyük ilgi gördü.
Ankara’da yaşayan ve memleket özlemi çeken Mersinli ziyaretçiler, böyle bir fuarı Ankara’ya getiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkürlerini iletirken, Başkan Kocamaz’ın Mersin’i hak ettiği yere taşıyacağını vurguladılar. Ankaralı ziyaretçiler, Mersin kültürünü yakından tanımaktan ve böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Mersin Tanıtım Günleri Fuarı, Ankara’da 15 Mart 2015 Pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.