Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Genel Kurulu’nun Mayıs ayı 2. oturumu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.
MESKİ Genel Kurulu, Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Genel kurulda, 2014 mali yılı kesin hesap cetvelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu, üyelerin görüşüne sunuldu. Rapor, Genel Kurul üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. MESKİ Genel Müdürlüğü’nün Kuruluş, Görev, Yetki ve Teşkilat Yönetmenliği’nde yapılan değişiklik ile ilgili komisyon raporunun da oy birliğiyle kabul edildiği genel kurulda, MESKİ Genel Müdürlüğü Taşınır, Taşınmaz, Kaynaklı ve Halkların Değerlendirilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmenli ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporu da görüşüldü. Söz konusu komisyon raporu da genel kurul üyelerinin oyları ile kabul edildi.
Başkan Kocamaz, gündem maddelerinin hepsinin oybirliği ile kabul edilmesinden dolayı Genel Kurul üyelerine teşekkür ederek, oturumu kapattı.