Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Silifke ilçesine bağlı İmamuşağı, Narlıkuyu, Senir mahallelerinde içme suyu sondaj çalışması gerçekleştirdi.
MESKİ Genel Müdürlüğü, merkez ile birlikte ilçelerin de içme suyu ve diğer alt yapı sorunlarını çözme çalışmalarına devam ediyor. Mersin’in büyükşehir olmasıyla birlikte sorumluluk alanına dahil olan 13 ilçenin altyapı, kanalizasyon ve içme suyu ihtiyacını karşılamak için kolları sıvayan MESKİ ekipleri, vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmetleri hayata geçirmeye çalışıyor. Bu kapsamda MESKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu kaynaklarında yaşanan sorunlara çözüm üretmek için Silifke ilçesinde yeni sondaj çalışmaları yaptı.
2015 yılı içerisinde gerçekleştiren içme suyu sondaj çalışmaları ile birçok noktada yaşanan sorunların çözüme kavuşturulduğunu ifade eden MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, “Silifke ilçesi İmamuşağı Mahallesi Bağalanı bölgesi için sondaj kuyusundan su çıkardık. Narlıkuyu Mahallesi ile Senir Mahallesi’nde de içme suyu amaçlı sondaj kuyusundan su çıkarılmıştır. Silifke ilçemizde olduğu gibi farklı bölgelerinde yapmış olduğumuz içme suyu sondaj çalışmalarımız da sürüyor" dedi.