Mersin’in merkez Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Mutlu çocuklar Festivali’ düzenlendi. Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, çocukların mutlu olabileceği etkinlik ve projelere daha fazla yer verilmesi gerektiğini belirtti.
Mutlu Çocuklar Festivali’nin açılış töreni Mezitli Anaokulu’nda yapıldı. Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç, okul idarecileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Festivalin açılışında konuşan Koca, çocuk festivali fikrini proje olarak beğendiğini ifade etti. Çocukların mutlu olabileceği etkinlik ve projelere daha fazla yer verilmesi gerektiğini kaydeden Koca, projeyi organize eden Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve okul müdürlerine de teşekkür etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıç de böyle bir projeyi kendi ilçelerinde gerçekleştirmekten çok mutlu olduklarını dile getirerek, bu tür etkinliklere öğrenci ve velilerin gösterdiği ilgiden çok memnun olduklarını ifade etti.
Konuşmaların ardından Mezitli Anaokulu öğrencilerinin Akdeniz Oyunları gösterisi, Mezitli Abdulkadir Perşembe Vakfı Anaokulu öğrencilerinin Atam İzindeyiz korosu ve Keloğlan Anaokulu’nun Kafkas Oyunları gösterileri ile devam eden etkinlik, izleyicilerin büyük beğenisini topladı.