Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nün kurum içinde düzenlediği 2015 Yılı Futbol Bahar Turnuvası, Silifke ilçesinde oynanan Batı Grubu açılış maçıyla başladı.
Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Futbol Bahar Turnuvası’nda, maçlar geçen yıl olduğu gibi Batı Grubu ve Doğu Grubu olarak oynanacak. Batı Grubu’nda Silifke, Mut, Anamur, Gülnar ve Bozyazı İşletme Müdürlükleri takımları, Doğu Grubu’nda ise Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus, Erdemli ve Mersin İşletme Müdürlükleri takımları mücadele edecekler.
Silifke’deki açılış maçına katılan Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, öncesi yaptığı konuşmada, turnuvanın saygı ve sevgi içerisinde geçmesini dileyerek, “Turnuvanın, işletmeler arası kaynaşmayı sağlamasını, turnuvanın amacına uygun centilmenlik ve sportif etik kuralları içerisinde ve camiamıza yakışır bir şekilde geçmesini diliyor ve tüm katılan takımlara başarılar diliyorum” dedi.
Batı Grubu açılış maçında Anamur İşletme Müdürlüğü, Silifke İşletme Müdürlüğü’nü 8-4 yendi. Grubun diğer maçında ise Bozyazı İşletme Müdürlüğü ile Gülnar İşletme Müdürlüğü karşılaştı. Karşılaşmayı Bozyazı İşletme Müdürlüğü 8-2 kazanarak liderlik koltuğuna oturdu. Mut İşletme Müdürlüğü haftayı bay geçirdi.
Mersin’de Doğu Grubu maçlarında ise Mersin İşletme Müdürlüğü, Tarsus İşletme Müdürlüğü’nü 8-5 yenerken, Orman Bölge Müdürlüğü de Erdemli İşletme Müdürlüğü karşısında 7-5’lik skorla kazanan takım oldu.