Mersin’in Silifke ilçesinde bu yıl “Göksu Yılı” sloganıyla düzenlenen 42. Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında konser veren ünlü sanatçı Gökhan Türkmen, hayranlarını coşturdu.
Silifke Belediyesi tarafından yeni festival alanında kurulan sahnede binlerce hayranının karşısına çıkan Gökhan Türkmen, söylediği bir birinden güzel parçalarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Sanatçıya daha yakın olmak isteyen hayranları sahne ile konser alanı arasında kurulan barikatı aşarak gerek fotoğraf makineleriyle gerekse cep telefonlarıyla görüntü çekmek için yoğun bir çaba gösterdi.
Konser arasında sahneye gelen Uluslararası Silifke Kültür Haftası Düzenleme ve Yürütme Komitesi ve Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, gecenin sunucusu Vatan Şaşmaz ile birlikte sanatçıya plaket, teşekkür belgesi ve çiçek verdi. Başkan Turgut ve sunucu Şaşmaz’a teşekkür eden Gökhan Türkmen, konserine kaldığı yerden devam edip hayranlarını gecenin geç saatine kadar coşturdu.
Gökhan Türkmen, Silifke’de kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu belirtip, önemli olanın kendisi için hayranlarının güzel anlar yaşaması olduğunu söyledi.
Hayranlarının yoğun alkış temposuyla sahneye çıkan ve büyük ilgi gören Gökhan Türkmen, kendisini Silifke’ye davet eden Başkan Mustafa Turgut ve programın sunuculuğunu yapan Vatan Şaşmaz’a teşekkür edip yine hayranlarının yoğun alkışlarıyla sahneden ayrıldı.