Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Köyceyiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret etti.
Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, yaktıkları açıklamada, her iki bakanla da ülkemizde yaşanan Fethullahçı terör örgütünün hain ve alçak darbe girişimini ve ardından da devam eden yatırımların durumunu ve daha sonra da yapılması planlanan yatırımları konuştuklarını söyledi.
Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’tan Köyceyiz için kapalı spor salonu sözü aldıklarını da ifade etti. Ak Partili vekiller, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’ya Muğla turizminin durumu hakkında bilgi aktardıklarını da kaydetti.
Her iki ziyaretinde olumlu geçtiğini belirten Ak Partili vekiller, Muğla’nın insan gücünün, yer altı ve yer üstü kaynaklarının en iyi şekilde değerlendirilerek, hizmete dönüştürülmesi konusunda büyük çaba harcadıklarını da sözlerine eklediler.