Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Perşembe günkü mesaisini Yalıkavak Mahallesi’nde yer alan Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde vatandaşlar ile görüşerek değerlendirdi.
Başkan Kocadon’u, Yalıkavak’ta bulunan makamında çok sayıda kişi ziyaret ederek görüşlerini, istek ve taleplerini iletti. Ziyaret edenler arasında ise belediye meclis üyeleri, eski belediye başkanlarından Celal Yıldızhan, Yalıkavak Mahalle Muhtarı İbrahim Bayır, Yalıkavak Folklör Araştırma Derneği (YALFAD) üyeleri ve Yalıkavak mahalle sakinleri yer aldı. Sohbet havasında geçen görüşmelerde ziyaretçiler, Başkan Mehmet Kocadon’u mahallelerinde görmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti.
Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürü Onur Çandar, Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya, belediye meclis üyeleri ile birim sorumluları da ziyaretler sırasında Başkan ve vatandaşlara eşlik etmek üzere müdürlükte hazır bulundu.
Yapılan ziyaretlerin ardından öğle yemeğini ekibi ile birlikte çarşı içinde bir restoranda yiyen Mehmet Kocadon, sokakta karşılaştığı vatandaşlarla da yakından ilgilenerek bol bol sohbet etti.
BAŞKAN KOCADON: “ELİMDEN GELDİĞİNCE HALKIMIZLA MAHALLELERİMİZDE BULUŞMAYA ÇALIŞACAĞIM”
Yoğun iş temposunda haftanın bazı günlerinde Yalıkavak, Turgutreis ve Ortakent mahallelerinde bulunan Bodrum Belediyesi müdürlüklerine giderek vatandaşlarla görüşmeler yapmaya çalışacağını belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Bodrum merkez binamıza uzak olan yerlerde oturan vatandaşlarımızı da bölgelerinde dinlemek için mahallerimizde olmaya çalışıyorum. Bugün, Yalıkavak Mahallemizde bulunan Fen İşleri Müdürlüğümüze gelerek vatandaşlarımızla sohbet ettik. Onlardan, bana ulaştırmak istedikleri isteklerini aldım. Bu istek ve önerileri gerçekleştirmek için de çalışmalarımızı başlattık.” dedi.