Anadolu Partisi Muğla İl Örgütü ve milletvekili adayları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Milas kırsalını gezerek bayram coşkusunu çocuklarla birlikte yaşadı.
Anadolu partisi Muğla İl Örgütü,Muğla birinci sıra milletvekili adayı Eniz Tunca ve partililerle birlikte 23 Nisan Çocuk bayramını farklı bir etkinlikle kutladı. Bayram coşkusunu kırsalda çocuklarla geçirmeyi tercih eden Milletvekili adayı Tunca ve İl yönetimi,Milas’a bağlı Alatepe ve Kultak mahallerine giderek evleri tek tek dolaşıp çocuklara hediye dağıttı. Ziyaretten memnun kalan çocuklar ve aileler, Anadolu Partisi’nin diğer partilerden farklı bir şekilde çocuk bayramını köy çocuklarıyla kutlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.
Anadolu Partisi Muğla 1. sıra Milletvekili adayı Eniz Tunca, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı olması gerektiği gibi kutladık. Çocuklarla. Örgütümüzün belirlediği iki köye, Kultak ve Alatepe köylerine gittik.Öğretmenlere ulaşıp hazırladığımız eğitim paketlerini verdik okullar için. Sonra da çocuklarla kaynaştık.Köyde kaç seçmen varmış, kime oy verirmiş umurumuzda olmadı.Oyuncaklar,kitaplar,kırtasiye malzemeleri hediye ettik, onlar da can eriklerini paylaştılar bizimle.Çocuklardan biri de yaşı tutar tutmaz Anadolu Partisin’den milletvekili adayı olacağını söyledi.Olması gerektiği gibi bir 23 Nisan Kutlamasıydı” dedi.