Bodrum Belediyesi Pazaryeri’nde sergi açan vatandaşlar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a desteklerinden dolayı teşekkür etmek üzere ziyarette bulundu.
Kendi yetiştirdikleri ve yaptıkları ürünleri, Bodrum Belediyesi Pazaryeri’nde sergileyen Bodrumlu üreticiler, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Bodrum Belediyesi ekiplerinin, pazaryerinde bulundukları alanının üstünün kapanması sayesinde yağışlı havalarda artık mağdur olmayacaklarını ifade eden vatandaşlar, desteklerinden dolayı Başkan Kocadon’a teşekkür etti.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise yerli üreticinin her zaman yanında olduğunu belirterek; “Bildiğiniz gibi 2014 seçimlerinden sonra köylerimiz mahalle oldu. Adı mahalle olan Çömlekçi, Çomakdağ, Kemer, Sazköy, Kızılağaç, Yalıçiftlik, Çamarası, Bayır ve Bahçeyakası’ndan vatandaşlarımız, ürettikleri ürünleri, kendi imkanları ile Bodrum’a getirip sergiliyorlar. Bodrum Belediyesi olarak sadece kendi bahçelerinde yetiştirdikleri meyve, sebze ve zeytin gibi çeşitli ürünlerle kendi ürettikleri doğal ekmek ve yoğurt gibi gıda ürünlerini sergileyen vatandaşlarımızın mağdur olmalarını istemeyiz.” dedi.
Ziyaret sonunda üreticiler, kendi bahçelerinden topladıkları çiçekleri de Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a vererek topluca, günün anlamını ifade eden bir hatıra fotoğrafı çekildiler. Başkan Kocadon ayrıca üreticilere, nazik ziyaretleri nedeniyle de teşekkür etti.