Türk Hava Kurumu Derneği Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Türk Hava Kurumu Derneği Bodrum Şube Başkanı Muammer Şaşmaz ile Başkan Yardımcısı Hayrettin Esen, sayman Güler Candır ve derneğin yönetim kurulu üyeleri Ali Zeybek, Mehmet Başkaya ile Halil Sarsılmaz’ın katıldı.
Ziyaret hakkında bilgi veren Türk Hava Kurumu Derneği Bodrum Şube Başkanı Muammer Şaşmaz; “Türk Hava Kurumu Derneği Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu olarak Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a bir teşekkür ziyaretinde bulunduk. Büyükşehirler de dahil olmak üzere Türkiye’deki yaklaşık 500 Türk Hava Kurumu Şubeleri içinde Bodrum Şubesi, gelir ve faaliyetleri bakımından onuncu sırada yer alıyor. Bodrum Şubesi olarak Türkiye genelinde ilk ona girmemizde Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon’un da katkıları büyüktür. Şubemize verdiği desteklerden dolayı Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Vacit Öktem’in göndermiş olduğu teşekkür plaketini ve selamlarını Sayın Mehmet Kocadon’a sunduk. Biz de Türk Hava Kurumu Derneği Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu olarak önemli katkılarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.
Başkan Mehmet Kocadon da yaptığı konuşmada; “1925 yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emri ile kurulan Türk Hava Kurumu, Cumhuriyet tarihimizin en önemli kuruluşlarından birisidir. Bodrum Belediyesi olarak bu önemli kuruluşun Bodrum Şubesine imkanlarımız doğrultusunda her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Sayın Vacit Öktem’in göndermiş olduğu nazik plaketleri için ve ziyaretime gelen Bodrum Şubesi Yönetim Kuruluna teşekkür ederim.” dedi.