Tunus ve Hammamet’te düzenlenen etkinliklerde konser veren Bodrumlu müzisyenler, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a iletilmek üzere Hammamet Belediye Başkanı’nın verdiği şehrin sembolik anahtarını teslim etti.
Tunus Türk Dostluk Derneğinin davetiyle Türk Sanat Müziği Topluluğu bünyesinde konser veren Bodrumlu müzisyen çift İlkin Tokay ve Defne Tokay, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. 21 Mayıs’ta Tunus’un Hammamet şehrinde, 23 Mayıs’ta ise başkent Tunus’ta TRT İstanbul Radyosu ses sanatçısı TSM Korosu Şefliğinden emekli Serdar Kaşıkçılar’ın şefliğinde sahne alan Türk Sanat Müziği Topluluğu, Tunuslular tarafından ilgiyle karşılandı.
Hammamet Belediye Başkanı Raouf Jebnoun, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a iletilmek üzere şehrin sembolik anahtarını verdi. Tokay çifti de Tunus’tan Bodrum’a döndüklerinde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile makamında bir araya gelerek kent anahtarını Başkan’a teslim etti.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’u Tunus’ta temsil eden müzisyen çifti tebrik ederek, Hammamet Belediye Başkanı’nın yapmış olduğu jest karşısında da mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Kocadon, ziyaret sonrasında Hammamet şehrinin anahtarını tutarak müzisyen çift ile hatıra fotoğrafı çektirdi.