Bodrum Belediyesi, 5 noktada bulunan akaryakıt istasyonlarıyla araçlarının ikmalini sağlıyor. Ayrıca yenilenen tanker ile de sahada çalışan araçlarına güvenli bir şekilde akaryakıt taşıyor.
Bodrum Belediyesi tarafından sahada çalışan iş makinalarının, yaz sezonunda trafiğe girmesini önlemek amacıyla bir dizi önlem alındı. Bu kapsamda belediyeye ait akaryakıt tankeri, modernize edilip yenilenerek tam donanımlı hale getirildi. Yapılan çalışmaların ardından tanker, yakıt ihtiyacı olan belediye araçlarına bulundukları yerde daha güvenli bir şekilde aktarım yapıyor.
Gelişen teknoloji ile uyumlu ve yasal şartlara göre yenilenen tanker, Bodrum merkez başta olmak üzere Bodrum’un Ortakent-Yahşi, Turgutreis, Yalıkavak ve Mumcular mahallelerindeki belediyeye ait akaryakıt noktalarına güvenli bir şekilde taşıma sağlıyor.
Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca yılda iki kez düzenli olarak, akaryakıt istasyonlarının periyodik bakımlarının ve yakıt tanklarının temizliğinin de yapılmasını sağlıyor.