Valilik Kupası C Grubu’nda mücadele eden Bodrum Belediyespor, 8’de 8 yaparak çeyrek finale yükseldi.
Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bu yıl 20’nci kez düzenlenen Valilik Kupası Futbol Turnuvası C Grubu’nda oynayan Bodrum Belediyespor, turnuvayı namağlup sürdürüyor. İlk tur maçlarında 6’da 6, ikinci tur maçlarında ise Kızılkaya Esnafspor’u 1-0, Yeşilimspor’u 2-0 yenerek 2’de 2 yapan Bodrum Belediyespor, turnuva genelinde toplam 8’de 8’lik galibiyetle rakiplerini geride bıraktı. Bodrum Belediyespor, 8 Haziran’da Muğla Düğerek Stadı’nda Ula Çağdaşesnafspor ile oynayacağı çeyrek final maçına hazırlanıyor.
Valilik Kupası Futbol Turnuvası’na bu yıl Muğla il genelinden toplam 21 kurum ve kuruluş ile özel şirketlere ait masterlar takımı katıldı. 6 Nisan’da başlayan; A, B ve C olmak üzere her grupta yer alan 7’şer takımın müsabakalarına sahne olan kupada mücadelesini sürdüren Bodrum Belediyespor’un kadrosu şu isimlerden oluşuyor:
Bodrum Belediye Meclis Üyesi Güneri Günaydın, Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Engin Doğan, Bodrumspor Antrenörü Cem Canbaz ve Yardımcı Antrenör Ali Merdin, Serdar Aydın, Volkan Sarnıç, Tayfun Arıbaş, Metin Arıbaş, Yaşar Tonbul, Ali Köse, İbrahim Meral, Tanju Nayman, Fatih Erkemer, Osman Yörüklü, Ali Genç, Hakan Kaya, Aykut Uzunşimşek, Deniz Kibar, Hakkı Aydoğan, Mesut Duysun, Adem Aydın ve Fatih Terlemez.