Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Bodrum Motosiklet Kulübü 26 Nisan’da seçime giderek yeni başkanını seçecek.
Bodrum Motosiklet Kulübü (BMK) 26 Nisan Pazar günü sat 14:00’de seçim yapacak. Başkanlığa adaylığını koyan Faysal Şevkatlioğlu 2 yıl aradan sonra yeni kadrosunu basın mensuplarına tanıttı.
Başkan olduktan sonra yapacağı projelerini anlatan Şevkatlioğlu, ilk olarak Bodrum’a motosiklet pisti yaptıracağını ve motosiklet kullanıcılarına nelere dikkat etmeleri gerektiklerini anlatıcı seminerler vereceğini açıkladı. Şevkatlioğlu’nun yönetim kadrosunda Bodrum’da ticaret yapan bir çok iş adamı yer alacak. Yasin Söğütlüoğlu, Kadir Günay, Ercan Esendemir, Bülent Öztürk, İbrahim Başkaya, Halil Kuş’tan oluşan yönetim kadrosu iddialı bir şekilde seçime gideceklerini açıkladı.
Türkiye Motosiklet Kulübü Yönetim Kurulu ve Teknik Kurul Üyesi olan Başkan adayı Şevkatlioğlu Bodrum Ticaret Odasında ise Gıda ve Hayvancılık Başkanlığı da yapıyor. Enduro Türkiye şampiyonluğuna da sahip olan Şevkatlioğlu’nun motosiklet yarışlarında bir çok madalyon ve kupası bulunuyor.
Gazetecilere kısaca bir açıklama yapan Şevkatlioğlu “ Bodrum Motosiklet Kulübüne başkan olmak için adayım. Birçok spor anlamında katkı verdik Bodrum’a bundan sonrada bu hizmetlerimize devam etmeyi düşünüyoruz. Yeni kadrom ile beraber 2 yıl aradan sonra tekrar göreve gelmek için çalışmalara başladık. Umarım adaletli bir seçim olur”dedi.