Muğla’nın Milas ve Yatağan ilçelerinden Bodrum’a gelen öğrenciler golf ile tanıştı.
Turizm Haftası etkinliği nedeniyle Bodrum’a gelen yaklaşık 150 öğrenci Golf sporu ile tanışarak deneme vuruşları yaptı. TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu tarafından Bodrum’a getirilen öğrenciler alternatif turizm çeşitleri ile tanıştı. Öğrenciler ilk olarak Bodrum Golf ve Tenis Kulübü ziyaret etti. Golf kulübü gezen öğrenciler golf ile ilgili bilgiler aldı. Golf sporunun zevkli bir spor olduğunu anlatan golf hocaları öğrencilere golf hakkında temel bilgiler verdi. Teknik bilgilerlin ardından atış sahasına geçen öğrenciler golf oynama şansı yakaladı.
TÜRSAB Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel gazetecileri yaptığı açıklamada ”Gençlerimize, öğrencilerimize Bodrum’u tanıtmak ve alternatif turizm çeşitleri hakkında bilgi vermek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Turizm sadece deniz, kum ve güneşten ibaret değil. Spor turizmi içerisinde golf ve tenis sporu ile öğrencilerimiz bilgilendirildi. Belki içlerinden yarının iyi bir golf ve tenis sporcusu çıkabilir. Güzel bir gün geçirecekleri bir gezi programı hazırladık. Kültürel ve tarihi yerleri de gezdireceğiz” dedi.
Öğrencilerle teker teker ilgilenen Bodrum Golf ve Tenis Kulübü Genel Müdürü Caner Tuna ise “Bu tür etkinliklere her zaman elimizden geldiğince destek veriyoruz. Gençlerimizin spora özendirmek istiyoruz’ dedi.
Öğrenciler golf kulüp ziyaretinin ardından Bodrum Yelken Kulübü, Bodrum Kalesi ve Sualtı Arkeoloji Müzesini de gezdi.