Bodrum Motosiklet Kulübü’nün yarın günü yapılacak seçimlerinde başkanlığa yeniden aday olan Cevdet Erçik, “Bodrum Motosiklet Kulübü olarak üyelerimiz ve motosiklet sevdalılarıyla daha yapacak çok işimiz var” dedi.
12 Yıl boyunca yönetimde olduğunu ve son dönemde kulüp başkanı olduğu belirten Cevdet Erçik iki teker sevdasını pistlerden Bodrum sokaklarına taşıdıklarını belirterek, “Hemen hemen her hafta sonu yapılan ’Pazar Turları’ ile motosiklet sevdası sürücü boyutunu aştı. Eşlerimizi de bu gezilerin içine katarak büyük bir aile oluşturduk. Hatta kulübe üye olmasını sağladık. Organizasyonlarını baştan sona takip ederek Bodrum’da yapılması için çok çaba harcadığımız enduro şampiyonasını ve sujeti şampiyonasını Bodrum halkıyla buluşturduk ve buluşturmaya devam edeceğiz. Bodrum Motosiklet Kulübünde çalışma ve projelerimizi tamamlamak, yeni projeler üreterek kulübümüzün vizyonunu geliştirmek için bir dönem daha başkanlığa adaylığımı koydum” dedi.
EĞİTİMLER DEVAM EDECEK
Başkanlığı döneminde sadece gezilere odaklanmadıklarını belirten Cevdet Erçik konuşmasına şu şekilde devam etti:
“Alanında uzman ve sertifikalı eğitmenlerden destek alarak Kulüp üyelerinin “Güvenli Sürüş” eğitimleri almalarını sağladık. Bilinçsiz kullanımdan kaynaklanan kaza oranlarını en az seviyeye inmesini amaçladık bu çalışmalarımızda. Kulüpte verilen eğitimler sadece teorik olmaktan çıkıp, pratiği dayalı gerçekçi eğitimler olmuştur. Yeni dönemde bu eğitimlerin sayısını arttırarak kulüp üyelerimizi bilinçlendireceğiz. Bu eğitimleri aylık rutin eğitimler haline getirmek ve sadece kulüp üyelerimize değil, tüm Bodrumlu motosiklet severlerle paylaşmak istiyoruz”
KULÜP BİNASI İÇİN YAZIŞMALAR BAŞLADI
Başkanlığı döneminde Kulüp Binası için çalışmalarını başlattığını ve konuyla ilgili yazışmalara da başladıklarını belirten Cevdet Erçik, “Yerel yönetimler ve diğer kurumlarla olan ilişkilerimizi her zaman sıcak tuttuk. Seçildiğimiz taktirde kulübe yakışır bir Kulüp Binasının faaliyete geçirileceğini, amacımızın eğitimlerin verildiği, kulüp üyelerinin aileleri ile gelip vakit geçirdiği, paylaşım içerisinde olduğu bir kulüp evi yaratmak olduğunu herkesin bilmesini isterim”
MOTOSİKLET FESTİVALİNİN ROTASI BÜYÜYOR
Her sene yapılan Bodrum-Kos Motosiklet Turu ile uluslar arası bir boyut kazanan Bodrum Motosiklet Kulübü’nün kendi zamanında yapılan turlarla rotasının geliştirildiğini söyleyen Cevdet Erçik şunları söyledi: “Kos rotasına geçen sene Kalimnos ve bu sene Rodos’u ekledik. Önümüzdeki yıllarda yapacağımız Uluslararası gezilerin rotasına İtalya, İsviçre, Bulgaristan gibi başka ülkeleri de ekleyeceğiz. Bunun resmi çalışmalarına başladık. Amacımız iki teker ile yapacağımız keşifleri arttırmak ve daha çok yer görmek, farklı kültürlerden motosiklet tutkunları ile tanışmak. Bunun dışında Bodrum’da düzenlenecek festival programlarını kamp konaklamalı ve konser programlı olarak hazırlıyoruz ve katılımı binlerce insana çıkartmayı planlıyoruz”
Dünyada yer alan tek gerçek cennetin Bodrum olduğunu, federasyon ile iş birliği içerisinde Bodrum’da yapılacak çalışmaların Bodrum’un tanıtımına ve geçimini turizmle sağlayan kulüp üyelerine ayrıca katkı yapacağının da altını çizen Erçik, “Arkadaşlarımla beraber başlıca amacımız motosikleti sadece pistlerde sürülen, televizyonda seyredilen araç olmaktan çıkartıp Motosiklet sevdasını Bodrumlu ailelerin gönlüne kazımak, ölüm makinesi olarak düşünülen motosikleti aldıracağımız eğitimlerle ailemizin bir parçası haline getirmekti. Bunu başardığımızı düşünüyorum. Başkanlığım döneminde Bodrum’da Bodrum Bisiklet Kulübü ve Bodrum Scooter Kulübü adında iki adet daha iki teker sevdalısı kulüp kuruldu. Bu bir kayıp değil aksine bir doğumdur. Bu bizim kulübümüzün ekip arkadaşlarımızın başarısıdır. Bu Bodrum Halkının kalbine iki teker sevdasını işlediğimizin kanıtıdır. Kulüp üyesi arkadaşlarımdan bana ve ekibimdeki arkadaşlarıma bir dönem daha bu görevi vermelerini ve tüm çalışmalarımızda bizleri canı gönülden desteklemelerini istiyorum” dedi.
Pazar günü saat 14:00’da Bodrum Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacak seçimlerde Cevdet Erçik’in yönetimde Ali Kemal Cengiz, Mustafa Özkeskin, Akın Koç, Onur Çevik, Akın Koç, Suat Büyüksöylemez ve Mahmut Cingöz bulunuyor.