Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un olağan genel kurulunda tek liste ile aday olan başkan Rıza Karakaya ve ekibi güven tazeledi.
Gümbet Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen genel kurula, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, üyeler, taraftarlar ve yönetim kurulu üyeleri katılırken, divan kurulu başkanı olarak Murat Naci Yavuz, katip olarak Suat Akay ve üye olarak da Tamer Yaman seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan genel kurulda ilk önce kulübün geçmiş dönem mali bilançosu ve faaliyet raporları okundu. Yönetim listesiyle birlikte 14 madde üyeler tarafından oy birliği ile kabul edilirken, kurulda konuşma yapan Başkan Rıza Karakaya genel kurula katılan üyelere teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Dört yıldır Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulüp başkanlığı yapmaktayım. Bu dönemde bize çok destek olanlar oldu. Bu desteklerin başında da sayın belediye başkanımız Mehmet Kocadon geliyor. İnanın onunla beraber Bodrumspor başkanlığı Dünyanın en kolay işlerinden bir tanesi. Biz sadece onun verdiği destekleri doğru yönlendirerek Bodrumspor’u bir yerlere taşımaya çalışıyoruz” dedi.
BAŞKAN KOCADON: “YENİ HEDEFİMİZ İKİNCİ LİG”
Daha sonra konuşan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bodrumsporumuz Türkiye’de hiçbir kulübe nasip olmayacak şekilde namağlup şampiyon oldu, kolay değil arkadaşlar. Bir tarih yazıldı ama bu tarihi yazanlar biziz, hayır, bu tarihi yazanlar Bodrumspor’a gönül veren Bodrum halkı arkadaşlar. Bodrum stadı tarihinde görmediği kadar seyircisiyle beraber, taraftar desteğiyle beraber, yöneticisiyle beraber, bir bütün olarak bu destanı yazdı. Bunun için burada emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Sayın divan, geçen genel kurulda divan başkanı olarak bana bir soru sormuştunuz. Bodrumspor’a katkılarınız ne olacak diye? Ben de size şöyle demiştim; Bodrumspor’u şampiyon yapacağız. Şimdi şampiyonluğun biri geldi. Hedef yükseltilirse başarı vardır demek. Yeni hedefimiz ikinci lig. Biz inananların ve mücadele edenlerin kulübü olduk arkadaşlar. Hedefimiz ikinci lig diyorsak arkadaşlar, artık start verilmiş demektir bugün” ifadelerine yer verdi.
Başkan Kocadon’un konuşmasının ardından okunan genel kuruldaki maddeler tek tek okunarak oy birliği ile kabul edilirken, şampiyonlukla ilgili hazırlanan video ise kurula katılan herkes tarafından büyük beğeni ile izlendi.
Yapılan genel kurulun ardından B.B. Bodrumspor yönetim kurulu, Rıza Karakaya, Hüseyin Gözütok, Halil Teke, Hadi Türk, Gürkan Topan, Aydın Güven, Arif Karaman, Nurettin Bıyıklı, Fatih Berber, Murat Önder, Mehmet Ayaz, Uğur İlhami Özden, Burak Göğercin, Sırrı Bir Okumuş ve Muhammet Karapınar’dan oluştu.
Önceki dönem yönetim kurulundan 5 üyenin değiştiği görülen yönetim kurulunda görev dağılımlarının yakın bir tarihte yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra belli olacağı öğrenildi.