Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları başkan ve üyeleri bazı okulları ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi.
CHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanı Sami Algın ve Gençlik Kolları üyeleri Ahmetcan Koca, Alkım Denizaslanı, Çetin Avcı, İbrahim Sarıbaş ile birlikte Mumcular Mahallesi Sitare Özkan Çok Programlı Anadolu Lisesi, Tepecik Mahallesi Demir Topal İlköğretim Okulu, Pınarlıbelen Mahallesi Nilgün-Dr. Kerim Cangır İlk ve Ortaokulu ile Çamlık Mahallesi Çamlık İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, hediyelerini teslim ettiler.
İlk olarak ziyaret ettikleri Mumcular Mahallesi Sitare Özkan Çok Programlı Anadolu Lisesine Futbol, basketbol, voleybol Topları veren CHP Gençlik Kolları üyeleri daha sonra sırasıyla Pınarlıbelen Mahallesi Nilgün-Dr. Kerim Cangır İlk ve Ortaokuluna bir adet Laptop, Çamlık Mahallesi, Çamlık İlköğretim Okuluna ise bir adet çok amaçlı fotokopi makinası hediye ettiler. Tepecik Mahallesi Demir Topal İlköğretim Okulunu da ziyaret eden CHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanı Sami Algın ve Gençlik Kolları üyeleri burada yemekhane olarak kullanılan okul bahçesindeki çadırın tamiratını ve düzenlemesini bir brandacıyla anlaşarak yaptırdı.
CHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanı Sami Algın bu yöndeki çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceklerini ifade ederek,”Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz okullarımıza gereken ilgi ve alakayı gösteriyor, ihtiyaçlarının giderilmesinde aralıksız çalışıyor. Bizler de karınca kararınca bu çalışmalara destek olabilmek adına okullarımıza ufak birkaç hediye aldık. Bu gün de bunları teslim ediyoruz” dedi.