CHP Bodrum İlçe Örgütü esnaf ziyaretleri devam ediyor. Göltürkbükü ve Gündoğan Mahallesi esnaflarını tek tek gezerek selamlayan CHP Bodrum İlçe Örgütüne esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Yapılan Göltürkbükü ve Gündoğan esnaf ziyaretleri ile kahve toplantısına 24. Dönem CHP Muğla Milletvekili, 25. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ömer Süha Aldan, CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Muğla İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Zeki Gündoğmuş, Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis üyeleri Özden Baysal, Hüseyin Özden, Mehmet Özalın, Güneri Günaydın, Mehmet Melengeç, Mustafa Saruhan, CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ve Kadın Kolları Üyeleri, Göltürkbükü Mahalle Sorumlusu Kamil Genç, Gündoğan Mahalle Sorumlusu Hilmi Pilevne, CHP Bodrum İlçe Örgütü Geçmiş Dönem Başkanları Hüseyin Anıl, Dr. Kerim Cangır, İsmail Sever, Okan Özsu, Duran Öztürk, CHP Bodrum İlçe Örgütü Geçmiş Dönem Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar, partililer ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
CHP Muğla Milletvekili Adayı Ömer Süha Aldan, CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen ve beraberindekiler esnafları tek tek ziyaret ederek 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için oy istediklerini ve 8 Haziran sabahı iktidar olma arzusuyla yola çıktıklarını söyledi. Esnaf gezileri sırasında CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Üyeleri üzerlerine giydikleri “Yaşanacak Bir Türkiye” yazılı tişörtlerle esnaf ve vatandaşlara, içinde CHP’nin seçim vaatleri bulanan broşürler dağıttı.
Vatandaşlar ise bıçağın kemiğe dayandığı bu süreçte, CHP´nin iktidara gelmesi için destekleyeceklerini, projelerinin halka yönelik projeler olduğunu söyledi. Her iki mahallede yapılan kahve toplantılarında ise bir konuşma yapan 24. Dönem CHP Muğla Milletvekili 25. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ömer Süha Aldan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendilerine pozitif propaganda yapmalarını önerdiğini, mümkün olduğunca iktidarla polemiğe girecek sözler söylememelerini istediğini belirten Aldan,”Yinede söylemeden duramıyoruz. Şöyle bir tablo var, normal bir seçim süreci yaşamıyoruz”dedi. CHP Bodrum İlçe Örgütü Geçmiş Dönem Başkanları Hüseyin Anıl, Dr. Kerim Cangır, Okan Özsu, CHP Bodrum İlçe Örgütü Geçmiş Dönem Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar’da yaptıkları birer kısa konuşmayla Gündoğan halkına parti programından bahsederek toplantıya katılan vatandaşları bilgilendirdiler.