CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları üyeleri 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler öncesi parti çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören önderliğinde kadın kolları üyeleri Bodrum merkez ve 30 Mart yerel seçimlerine kadar köy olan mahallelerdeki vatandaşları ziyaretlerini sürdürüyor.
Mahalle Temsilciliklerine bağlı kadın kolları üyelerinin de katılımıyla tüm Bodrum’um mahallelerine giderek evlerin kapılarını çalıp, buralarda ikamet eden vatandaşları ziyaret ederek “Yaşanacak Bir Türkiye” sloganıyla yola çıkan CHP’nin seçim politikalarını anlatıyorlar.
Gezdikleri mahallelerde ve ulaşabildikleri evlerde CHP’li kadınlar “Yaşanacak Bir Türkiye” adlı seçim beyannamesi broşürlerini dağıtarak, CHP’ye ve CHP’li Muğla Milletvekili adayları için destek istiyor.
CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, seçimlere sayılı günler kala yaklaşık 6 bin evi ziyaret ettiklerini belirterek,”Çalışmalarımız oy kullanma işlemi bitip, seçim sonuçlanana kadar aralıksız devam edecek. Halkımızın ilgisinden çok memnunuz. 8 Haziran sabahı CHP olarak tüm kadınlarımızın desteğiyle tek başımıza iktidar olacağız” şeklinde konuştu