CHP Bodrum İlçe Örgütü, CHP Muğla Milletvekili Adayı Süleyman Girgin ile birlikte seçim çalışmalarının Turgutreis ve Mumcular mahallesindeki vatandaşlar ile buluştu.
İlk olarak Turgutreis mahallesine uğrayan ve burada tek tek esnafları ziyaret eden, CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Muğla Milletvekili Adayı Süleyman Girgin, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri Önder Batmaz, Funda Akçalı, CHP Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, CHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları Üyeleri, Turgutreis Mahalle Sorumlusu Mustafa Yılmaz ile partililer Turgutreis Mahallesi esnafları ile tek tek tokalaşıp, esnaflara CHP’nin projelerinden bahsederek
Akşam saatlerinde Mumcular mahallesine geçen partililer vatandaşlara kahve toplantısında hitap ederek, “Yaşanacak Bir Türkiye” için hedeflerini ve projelerini anlattılar. “Genelde iktidar olmamız şart” diyerek sözlerine başlayan CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen,”Genelde iktidar olursak hem belediyeler hem de hizmet getirilmesi, alt yapı hizmetlerinin biran önce çözülmesi anlamında yaralanabilmemiz daha kolay olacaktır. Turizmden kazandığımız paraları gönderiyoruz ama geri alamıyoruz. Daha önceki seçimlerde başak partilere oy vermiş arkadaşlar olabilir. Denediğimiz bir iktidar var, artık onlarda yoruldular. Bir başkanlık sistemidir tutturdular. Bu söylemlerinden başka bir şey duymuyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından vatandaşlara istek ve düşünceleri soran ve soruları cevaplayan partililer, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde CHP’ne destek istediler.