Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye seçim bürosu şenlik havasında açıldı. Milletvekili aday sıralamasındaki beşinci sırada bulunan Emrah Doğu’nun dışında diğer tüm adaylar açılışa katılırken açılış miting havasında gerçekleşti.
Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe teşkilatının Çarşı Caddesindeki seçim bürosu açılışı adeta miting havasında gerçekleşti. Milletvekili sıralamasında bulunan beşinci sıradaki Emrah Doğu’nun dışında diğer milletvekili adayları Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan, Nurettin Demir, Burak Erbay ve Süleyman Girgin’in de katıldığı açılışa Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP İl Başkanı Mürsel Aban ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ile birlikte çok sayıda partili de katıldı. Davul zurnalı ve şölen havasında geçen açılış Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Seçim bürosunun açılışı alkışlar arasında gerçekleşti.
Açılışta konuşan CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, “7 Haziranda yapılacak olan seçimde CHP olarak iktidarı yok edeceğiz.” dedi. Ali Özgür Kullukçu bu 7 Haziran seçimleri ülkemiz için çok önemli bir ayrım noktası. 13 yıldır ülkemizin üzerine kara gölge gibi düşen bir iktidarı hep birlikte CHP olarak yok edeceğiz. Bu yıl ki seçimde görüyoruz ki tüm siyasi partili vatandaşlarımızdan CHP’ye büyük bir ilgi var. Genel Başkanımızın seçim bildirgesini okuması sonucu hep birlikte görüyoruz ki CHP ülkemizi yönetecek seviyeye gelmiştir. İktidarın şimdiye kadar yapmış olduğu tüm pislikleri CHP olarak biz ortaya çıkaracak ve hesabını soracağız” diye konuştu.
CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de, CHP’nin seçim bildirgesini överek, "Türkiye CHP iktidarıyla tanışacak” dedi.
CHP İl Başkanı Mürsel Aban ise, “Muğla’da ve Türkiye’de 1. parti olmak için mücadele ediyoruz” diye konuştu.