Muğla’nın Dalaman ilçesinde bulunan Uluslar arası Hava Limanı yolu üzerinde biriken yağmur sularının kanala akıtmak yol üzerinde drenaj boru döşeme çalışmalarına başlandı.
Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ın girişimleri sonucunda drenaj çalışmasına Atakent Kavşağı’ndan Havalimanı’na kadar 9 kilometrelik yol Karayolları tarafından sıcak asfalt yapıldıktan sonra, yağan yağmurun ardından havalimanı yolunun özellikle ilçeye bakan kısmında büyük su birikintileri oluşmaktaydı. Yoldaki su birikintileri ise, sürücüler için büyük tehlikeler yaratıyordu. Bu sıkıntının ortadan kaldırılması için Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ın girişimleri sonucunda Karayolları tarafından drenaj çalışması başlatıldı. Havalimanı Yolu’nun şehre bakan kısmında yapılan drenaj çalışmasının tamamlanmasından sonra yağmur suları döşenen borular sayesinde kanallara aktarılacak.
Yapılan çalışma hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; "Her yağmurdan sonra Havalimanı Yolu üzerinde biriken sular tehlike oluşturuyordu. Yaptığımız görüşmeler sonucunda Karayolları bu yol üzerinde drenaj çalışması başlattı.Artık yağmurdan sonra havalimanı yolu üzerinde su birikintileri oluşmayacak.Yaptıkları bu çalışmadan dolayı ben Karayolları Bölge Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.