Dalaman Ziraat Odası Başkanlığı ile Vakıfbank Dalaman Şubesi arasında çiftçilere özel kredi protokolü imzalandı.
Dalaman Ziraat Odası Başkanlığı ile Vakıfbank Dalaman Şubesi arasında çiftçilere özel "Hoş Geldiniz Kredisi" kapsamında Ziraat Odası üyesi çiftçilere Bitkisel Üretim kredisi, süt hayvancılığı kredisi, besi hayvancılığı işletme kredisi, 0 km ve 2.el traktör kredisi, ekipman kredisi ve tarım arazisi alım kredisi verilmesi için protokolü imzalandı.
Dalaman Ziraat Odası’nda gerçekleşen protokol imza töreninde Ziraat Odası Başkanı Tevfik Tayfun Tuncay ve Vakıfbank Dalaman Şube Müdürü Gül Asar tarafından imzalandı. “Biri ve halinden anlayan” sloganı ile Hoş Geldiniz kredisini oluşturan Vakıfbank ta tüm çiftçiler için üretim zamanı ihtiyaç olan kredinin hemen temin edilip, hasat zamanı geri ödenmesi sağlanıyor. Tarım Bankacılığı adı altında imzalanan kredi anlaşmasında Ziraat Odası üyesi çiftçilere Bitkisel Üretim kredisi, süt hayvancılığı kredisi, besi hayvancılığı işletme kredisi,0 km ve 2.el traktör kredisi, ekipman kredisi ve tarım arazisi alım kredisi verilmekte.
İmza töreni sonunda ortak açıklama yapan Dalaman Ziraat Odası Başkanı Tevfik Tayfun Tuncay ve Vakıfbank Dalaman Şube Müdürü Gül Asar, imzalanan protokolün Dalaman ve yöresinde yaşayan çiftçilere hayırlı olması dileğinde bulundular.