Spor Toto 2’nci Lig Beyaz Grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Fethiyespor Beyhan Çalışkan’ın istifasının ardından Aydın Spor 1923 ve Altay’ın eski çalıştırıcılarından Mesut Toros’la 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Pazar günü kendi evinde lig ikincisi Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Fethiyespor’da Mesut Toros takıma ilk çalışmasını yaptırdı. Kulüp binasında yapılan imza töreninde konuşan Fethiyespor yeni teknik direktörü Mesut Toros "Oyuncuların özgüven eksikliğini en kısa sürede tamamlayıp Fethiyespor’u en iyi yerlere getirmeye çalışacağız" dedi. Teknik direktör Mesut Toros Fethiyespor kulübünde sistemin oturmuş olduğunu, her imkanın bulunduğunu belirterek “Ancak maç sahada kazanılır. Oyunculara ve taraftarlara güveniyorum. Futbolcuların çoğunluğunu tanıyorum. Bu grubu ve oyuncularını takip ediyordum. Bu grupta yaklaşık 12 maç izledim. Fethiyespor’un da Karagümrük ve Menemen Belediye spor maçları olmak üzere iki maçını izledim. Fethiyespğor yönetimi ve Beyhan Hocamız kaliteli bir ekip kurmuş. Futbolcuların özgüven eksikliğini giderip ligi en iyi şekilde bitirmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Ali Yanık da Fethiyesporda emeği geçen hocalara teşekkür ederek "Her biri kaliteli insanlardı. Ama ne yazıkki şans faktörü bir türlü oturmadı. Mesut Toros hocamızla 2 yıllık anlaşma yaptık. İnşallah daha uzun yıllar devam eder. Kendisine inanıyoruz ve güveniyoruz. Taraftarlarımızı bu haftaki maça bekliyoruz” dedi.
Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Önder Önder ise "Yeni hocamız takımımıza hayırlı olsun" diyerek "Şuan da beklentimiz fazla. Bu sezon iyi yerler hedeflemiştik. Kadromuzu ikinci yarı takviye etmiştik. Ama bazen olmayınca olmuyor. İnşallah bu hocamızda hedeflediğimiz yerlerde oluruz. Fethiyespor’u hak ettiği yerlere ulaştırmayı bekliyoruz. Taraftarlarımızn Pazar günü Yeni Malatya maçında tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Tarsus’ta bile tüm tribünler doluydu. Kadınlar günü olmasına rağmen biz de tribünleri tam dolduramadık. Pazar günü yeni hocamızla çok önemli bir sınav vereceğiz. Güzel ve özel bir maç izlettirmek arzusundayız" diye konuştu.
Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Okan Uysal da yeni hocanın camiaya hayırlı olmasını dileyerek “Sıkıntılı bir süreçten geçtik. Çok az bir zamanımız kaldı. Hocamız bizi iyi yerlere getireceğini söyledi. İnandık, camiamıza hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin. Pazar günü tüm taraftarları tribünleri doldurmaya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
ÖLÜDENİZ TESİSLERİNDE ÇALIŞTI 3 SAKAT VAR
Fethiyespor Pazar günü saat 13:30’da Fethiye şehir stadında karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını yeni teknik direktörü Mesut Toros yönetiminde Ölüdeniz tesislerinde sürdürdü. Mesut Toros’un yardımcıları Tacettin Bakacak ve kaleci antrenörü Emin Sarı yönetiminde yaklaşık 2 saat tempolu bir çalışma yapan Fethiyespor’da sakatlıkları devam eden Seçkin, Aytaç ve Bilal idmana katılmazken bu futbolcuların maç gününe kadar iyileştirilmelerine çalışılıyor. Fethiyespor idmanını başkan İsmail Öztürk ve bazı yöneticiler de birlikte izlediler.